Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 27-06-2002 Mediaberichten 27 juni (laatste berichten)

Doorrijder bekeurd

TEGELEN De politie heeft de 29-jarige eigenaar van een personenauto uit Tegelen een bekeuring van 86 euro thuisgestuurd. Donderdagmorgen wilde 12-jarige verkeersbrigadier op de Kerkhoflaan het verkeer een stopteken geven omdat het verkeerslicht al op rood en het voetgangerslicht al op groen stond. Op dat moment reed de bestuurder van een grijze Volkswagen Golf nog gewoon door. Daarvan werd de politie op de hoogte gesteld die twee getuigenverklaringen opnam en in overleg met de officier van justitie de kentekenhouder de bekeuring opstuurde.

Verkeershandhavingsteam schrijft 1615 bekeuringen uit

LIMBURG-NOORD Het Verkeershandhavingsteam heeft bij verkeerscontroles in Wanssum, Vredepeel, Venray, Castenray, Swalmen, Reuver en Haelen 1615 bekeuringen uitgeschreven.

WANSSUM - Op de Venrayseweg zijn woensdag 231 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 231 gecontroleerde voertuigen bedroeg 97 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 273,00.

VREDEPEEL - Op de Ripseweg zijn woensdag 226 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1690 gecontroleerde voertuigen bedroeg 128 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 273,00.

VENRAY - Op de Maasheseweg zijn woensdag 223 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 2460 gecontroleerde voertuigen bedroeg 86 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 216,00.

CASTENRAY - Op de Horsterweg zijn woensdag 162 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 900 gecontroleerde voertuigen bedroeg 99 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 273,00.

SWALMEN Op diverse locaties in Swalmen zijn donderdagmorgen twaalf automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. De controle vond onder andere plaats op de Peelveldweg (1 bekeuring) en de Rijksweg Zuid (11 bekeuringen). Verder zijn bij een snelheidscontrole op de Rijksweg Noord donderdag 43 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 4830 gecontroleerde voertuigen bedroeg 68 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van ,00.

REUVER Op diverse locaties in Reuver zijn donderdagmorgen elf automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. De controle vond plaats op de Mariastraat (8 bekeuringen), de Sint Annastraat (1 bekeuring) en de Keulseweg (3 bekeuringen)

HAELEN Bij een snelheidscontrole op de Napoleonsweg zijn donderdag 707 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 4930 gecontroleerde voertuigen bedroeg 97 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op 273,00.

215 bekeuringen bij verkeerscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft bij verkeerscontroles in Venlo, Swalmen, Roermond, Beegden, Weert, Kessel, Baarlo, Panningen 215 bekeuringen uitgeschreven.

VENLO Op het Stationsplein en omgeving zijn woensdag 47 bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen zijn opgemaakt voor het rijden op een opgevoerde brommer (19), niet dragen van een helm (6), niet dragen van een autogordel (5), niet hebben van een bromfietscertificaat (4), rijden door rood licht (2), foutparkeren (2), verlopen APK (2) en overige overtredingen (7).

SWALMEN Bij een snelheidscontrole op de Elpterbaan zijn donderdag 32 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 68 gecontroleerde voertuigen bedroeg 61 km/uur waar maximaal 30 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 187,00.

ROERMOND Bij een snelheidscontrole op de Wilhelminalaan zijn donderdag elf automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 160 gecontroleerde voertuigen bedroeg 52 km/uur waar maximaal 30 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 92,00. Verder zijn donderdagmiddag bij een snelheidscontrole op Broekhin Zuid 72 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 720 gecontroleerde voertuigen bedroeg 71 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 92,00. Op de Wilhelminalaan zijn woensdagmiddag vier automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. Op de Elmpterweg zijn donderdagmiddag twaalf automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

BEEGDEN Bij een verkeerscontrole op de Heerstraat-Noord zijn donderdagmorgen elf bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen zijn opgemaakt voor het niet dragen van de autogordel (8), te hard rijden (2) en het niet hebben van een bromfietscertificaat (1).

WEERT Bij een snelheidscontrole op diverse locaties in de bebouwde kom van Weert zijn donderdagmorgen acht bekeuringen uitgeschreven. De controle is gehouden op de Graafschap Hornelaan, de Overweertstraat, de Maaslandlaan en de Roermondseweg.

KESSEL Op de Baarloseweg zijn woensdagavond zeven automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

BAARLO Op de Kasteellaan zijn woensdagavond drie automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

PANNINGEN Op de Beekstraat zijn donderdag acht automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 27-06-2002 '
Lees ook