Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 28-02-2003 Mediaberichten 28 februari (11.30 uur)

440 euro boete wegens belediging

BLERICK Een 23-jarige man uit Venlo heeft wegens belediging van twee agentes een boete van 440,00 euro gekregen en wegens verkeersovertredingen voor 183,00 euro aan bekeuringen.

De agentes zagen de automobilist donderdagmiddag over de Roermondsstraat rijden zonder gordel. Toen zij de man wilden controleren reed hij door. Uiteindelijk kon hij op de Van Laerstraat tot stoppen worden gedwongen. Daar begon de man te razen en te tieren en schold de agentes herhaaldelijk uit. Die hielden hem daarop aan waarbij de man zich verzette. In overleg met de officier van justitie kreeg hij daarvoor de boete van 440 euro. Omdat de auto van de man verkeersgevaarlijk geparkeerd stond en hij die niet wilde verplaatsen, is die op zijn kosten door een takelbedrijf afgesleept.

25 opgevoerde bromfietsen bij controle betrapt

VENLO Bij bromfietscontroles op de Kaldenkerkerweg en de Vierpaardjes heeft d politie 25 jonge bestuurders betrapt met een te groot vermogen. Daarbij kregen er 7 nog een bekeuring omdat zij zonder helm reden. En werden er nog 10 boetes uitgereikt voor allerlei andere overtredingen.

Aanhoudingen bij vechtpartij (2)

VENLO De politie heeft donderdagmiddag het vuurwapen gevonden waarmee op de Harrie Meyerstraat bedreigd is. Rond vijf uur ontstond er rumoer op straat tussen verschillende mensen naar aanleiding van een gezinsconflict. Daarbij dreigde een 38-jarige man uit Venlo met een vuurwapen. Dat wapen werd door zijn 31-jarige vrouw afgepakt die daarmee haar woning binnen wilde gaan. De man pakte het wapen weer terug en liep er mee weg. Naar later bleek om het te verstoppen.

De inmiddels gewaarschuwde politie zette de straat gedeeltelijk af. Twee van de verdachten reden net op dat moment in een auto weg en zijn wat verderop aangehouden. In totaal zijn er dus drie mensen aangehouden. De derde is een 38-jarige man uit Venlo. Niemand doet aangifte van mishandeling of bedreiging. De politie onderzoekt dan ook alleen het verboden vuurwapen bezit. Het wapen zelf, een pistool, heeft de politie inmiddels gevonden.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 28-02-2003 '
Lees ook