Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 28-02-2003 Mediaberichten 28 februari (laatste berichten)

Fietsster gewond door open portier

BLERICK Een 57-jarige fietsster uit Venlo is met onbekend letsel in het ziekenhuis opgenomen nadat zij tegen een autoportier was gereden. Dat gebeurde vrijdagmiddag op de Alberdingk Thijmstraat. Daar stopt een 34-jarige automobiliste uit Grubbenvorst langs de kant van de weg en opende het portier waarbij ze de vrouw op de fiets over het hoofd zag.

LIMBURG-NOORD 14 dronken bestuurders

LIMBURG-NOORD - De politie Limburg-Noord heeft in de afgelopen week 14 automobilisten betrapt die met drank op achter het stuur zaten. De dronken bestuurders zijn betrapt bij controles in Tegelen, Gennep, Roermond, Maasbree, Linne, Lottum, Venray, Venlo, Wanssum, Leunen, Echt en Horst.

De politie heeft zaterdag op De Hoge Horst in Horst een dronken automobilist aangehouden die een aanrijding had veroorzaakt. De 26-jarige man uit Posterholt was met de auto tegen een geparkeerde auto gebotst. Een getuige had de autosleutels afgenomen en de politie gewaarschuwd. De agenten troffen de dronken man aan en namen hem mee naar het bureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 9 uur opgelegd.

Het Verkeershandhavingsteam heeft in de nacht van zaterdag op zondag bij een alcoholcontrole op de Venrayseweg in Wanssum 254 automobilisten gecontroleerd. Van deze automobilsten hadden er twee teveel gedronken.

De overige dronken bestuurders kregen rijverboden voor de duur variërend van 2 tot 6 uur. De politie blijft voortdurend aandacht schenken aan alcoholgebruik onder verkeersdeelnemers.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 28-02-2003 '
Lees ook