Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 28-03-2003 Mediaberichten 28 maart (10.45 uur)

ROERMOND Automobiliste bekeurd

ROERMOND Een 33-jarige vrouw uit Swalmen is donderdagmiddag door de politie bekeurd nadat tijdens een verkeerscontrole op de Bredeweg bleek dat de vrouw geen gordel droeg. Opmerkelijk was dat de vrouw haar tweejarige dochtertje los op schoot had terwijl ze het kind, al rijdende, de borst gaf. De politie heeft de vrouw in een gesprek uitgelegd welk gevaar de vrouw loopt door op deze manier haar kind te voeden.

NEDERWEERT Motorrijder gewond

NEDERWEERT Een 42-jarige Heythuysenaar raakte woensdagavond gewond nadat hij met zijn crossmotor over een zandpad reed waarover prikkeldraad was gespannen. Op het moment dat de man de draad raakte liet deze los. De draad vloog vervolgens om de nek van de motorrijder waardoor hij gewond raakte. Hij heeft zichzelf van de draad bevrijd.

Net na 18.00 uur reed de Heythuysenaar vanuit het crossterrein in Nederweert binnendoor richting Heythuysen. Op een gegeven moment werd de man verrast toen op een zandpad ter hoogte van 1.60 meter prikkeldraad over het pad was gespannen. De man zag dit pas op het moment dat het te laat was. De draad raakte zijn nek. Nadat hij zichzelf van de draad bevrijdde kon hij zijn route naar huis vervolgen. De politie stelt een onderzoek ik naar het ongeval.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 28-03-2003 '
Lees ook