Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 28-03-2003 Mediaberichten 28 maart (17.15 uur / laatste berichten)

GRASHOEK Verkeersgewonde

GRASHOEK een 36-jarige vrouw uit Grashoek raakte vrijdagmorgen gewond bij een verkeersongeval. De automobiliste verloor op de Ontginningsweg de macht over het stuur en haar auto belandde tegen een boom. De vrouw is met verwondingen aan borst en rug per ambulance naar het Venlose ziekenhuis gebracht.

LIMBURG NOORD - Veertien dronken bestuurders

LIMBURG-NOORD - De politie Limburg-Noord heeft in de afgelopen week dertien automobilisten en een bromfietser betrapt die met drank op achter het stuur zaten. De dronken bestuurders zijn betrapt bij controles in Susteren, Haelen, Melderslo, Weert, Maasbracht, Belfeld, Reuver, Echt, Venlo, Roermond, Maasbree en Milsbeek.

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 24-jarige dronken automobilist uit Roermond aangehouden. De man was achteruit de Knevelgraafstraat gereden richting Veldstraat. Hij ramde daarbij een politieauto die op dat moment stil stond. De man maakte nog aanstalten om door te rijden maar kon worden vastgehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij een rijverbod kreeg opgelegd voor tien uren. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

De politie zag zaterdagavond op de Koninginnesingel in Venlo een 25-jarige bromfietser uit Velden met een snelheid van zeker 60 km/uur rijden zonder helm. Hij kon op de Groenstraat tot stoppen worden gedwongen. Bij controle bleek zijn achterband totaal versleten. Hij kreeg voor deze drie feiten bekeuringen. Omdat hij rook naar inwendig gebruik van alcohol werd van hem op het politiebureau een ademanalyse afgenomen. Hij kreeg een rijverbod van twee uren opgelegd.

De overige dronken bestuurders kregen rijverboden voor de duur variërend van twee tot tien uur. De politie blijft voortdurend aandacht schenken aan alcoholgebruik onder verkeersdeelnemers.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 28-03-2003 '
Lees ook