Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 28-07-2002 Mediaberichten zondag 28 juli (13.00 uur)

WEERT Verkeersongeluk

WEERT Bij een verkeersongeluk op de Graafschap Hornelaan is vrijdagavond een 65-jarige fietser uit Weert aangereden door een autobus, bestuurd door een 52-jarige man uit Linne. De chauffeur kwam uit de Vogelsbleek vanaf de Emmasingel en gaf geen voorrang aan de fietser, die op de voorrangsweg reed. De fietser werd naar het ziekenhuis in Weert gebracht, waar bleek dat hij zijn sleutelbeen had gebroken.

BAEXEM Bloemen gestolen: 115 euro boete

BAEXEM De politie heeft vrijdagavond rond 21.00 uur drie mannen aangehouden, op verdenking van diefstal van bloemen bij het tankstation aan de Rijksweg. De aanhouding vond plaats nadat door het tankstation aangifte was gedaan en het signalement van het voertuig had opgegeven, waarin de verdachten waren vertrokken. De politie kon even later de auto op de Opdendijk bij afslag Boshoven staande gehouden. Alle drie werden ze aangehouden en op het politiebureau verhoord. Uit de verhoren bleek dat één van de drie inzittenden, een 24-jarige man uit Steenwijk, enkele bossen bloemen zonder afrekenen had meegenomen. De man kreeg een boete van 115 euro en de bloemen werden teruggegeven aan het tankstation.

ECHT Straafrover aangehouden

ECHT De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden, die er van wordt verdacht op maandag 17 juni in Echt een tasjesroof te hebben gepleegd. De man is inmiddels verhoord en heeft bekend dat hij een 64-jarige vrouw op die maandagmiddag op de Molenstraat met geweld van haar tas heeft beroofd. De man is voorgeleid en in verzekering gesteld.

ROERMOND Inbreker aangehouden

ROERMOND De politie heeft vrijdagmiddag een 30-jarige man uit Roermond aangehouden, op verdenking van een inbraak in een auto, eerder die middag op de Knevelsgraafstraat. De man werd rond 17.00 uur staande gehouden op de Gulickerstraat. Hij probeerde er meteen vandoor te gaan, maar na een korte achtervolging grepen de agenten hem alsnog in de kraag. Na enig verzet, werd hij geboeid afgevoerd naar het bureau. De verdachte en één van de agenten liepen bij deze aanhouding lichte verwondingen op. De man is voorgeleid en in verzekering gesteld. De politie onderzoekt nog of de man mogelijk als verdachte kan worden aangemerkt van een aantal andere inbraken.

BLERICK Inbraak sportcentrum

BLERICK Bij een inbraak in het sportcentrum aan de Heymansstraat zaterdagochtend rond 5.00 uur, hebben onbekenden enkele honderden euros buitgemaakt. De inbreker of inbrekers kwamen vermoedelijk via de achterzijde over de trimbaan het pand binnen. Een ruit aan de kant van de tennisclub was zwaar beschadigd. Ook de kassa van de kantine was vernield. De totale schade loopt in de duizenden euros. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. Getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord, worden verzocht contact op te nemen met de politie (0900-8844, lokaal tarief).

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 28-07-2002 '
Lees ook