Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 28-07-2002 Mediaberichten zondag 28 juli (15.45 uur)

ROERMOND Drie aanhoudingen vanwege verstoring openbare orde

ROERMOND De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag tussen
1.00 uur en 2.00 uur op de Veldstraat drie aanhoudingen verricht vanwege verstoring van de openbare orde. Een 20-jarige man uit Heel werd aangehouden, toen hij doorging met een schijngevecht, terwijl hem door de politie verzocht was daarmee op te houden. Een 17-jarige jongen uit Beegden werd aangehouden nadat hij in een café iemand en klap had gegeven en door de veiligheidsmensen buiten het café werd gezet. Beiden kregen een proces-verbaal. Een 15-jarige jongen uit Herten weigerde de Veldstraat te verlaten, nadat hem dat door de politie tot driemaal toe was opgedragen, omdat hij ruzie stond te maken. Hierop werd hij aangehouden en is tegen hem proces-verbaal opgemaakt wegens het opzettelijk niet voldoen aan een bevel van de politie. Naar aanleiding van de ongeregeldheden in de nacht ervoor, was de politie in de nacht van zaterdag op zondag extra waakzaam elke ordeverstoring in de kiem te smoren.

VENLO Aanhouding openbare dronkenschap

VENLO De politie heeft zondagmorgen om 2.00 uur een 50-jarige man uit Krefeld aangehouden op verdenking van openbare dronkenschap en ordeverstoring. De man zorgde voor overlast in een hotel aan de Nijmeegseweg. Hij zocht ruzie met andere gasten. Toen de politie ter plaatse kwam, werd de man inmiddels vastgehouden door twee hotelmedewerkers. De man is meegenomen naar het bureau, waar proces-verbaal is opgemaakt. De man heeft zijn roes kunnen uitslapen in een politiecel.

ROERMOND Verzet tegen aanhouding

ROERMOND De politie heeft zaterdagmiddag op de Hamstraat een 30-jarige man uit België aangehouden op verdenking van geweld tegen de politie. De man sloeg een agent in het gezicht, toen die hem wilde bekeuren voor het fietsen in voetgangersgebied. Daarop werd de man met behulp van twee andere agenten in de boeien geslagen en meegevoerd naar het politiebureau. Daar is procesverbaal opgemaakt. De zaak zal via snelrecht worden afgehandeld.

WEERT Twee aanhoudingen voor diefstal met geweld

WEERT De politie heeft vrijdag een 28-jarige man en zaterdag een 32-jarige man uit Weert aangehouden, die ervan worden verdacht op dinsdagmiddag (23 juli) een 35-jarige man uit Weert te hebben mishandeld en beroofd op de Johanna van Meursstraat. Daarbij liep het slachtoffer letsel op aan zijn hoofd en zou hij ook met een mes zijn bedreigd. Beiden zijn aangehouden op verdenking van diefstal met geweld. De 28-jarige man is bovendien aangehouden op verdenking van bedreiging. De beide verdachten zijn voorgeleid en in verzekering gesteld.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 28-07-2002 '
Lees ook