Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 31-03-2003 Mediaberichten 31 maart (11.15 uur)

Auto tegen boom, bestuurder gewond

AMERICA Een 21-jarige man uit het Poolse Jasjecie is zondag tegen de avond gewond geraakt toen hij op de Hofweg tegen een boom reed. De auto raakte zwaar beschadigd maar de bestuurder bleek slechts licht gewond. Volgens zijn zeggen moest hij uitwijken voor een tegenligger, en kwam daarbij in de berm waar hij de boom raakte. De man is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen waar van hem een bloedproef is genomen.

Brand in bandenopslag

BLERICK Bij een bandenhandel aan de Columbusweg is zondagavond een container met banden in brand geraakt. Rond halfelf s avonds ontdekte een beveiligingsmedewerker de brand en waarschuwde medewerkers van het bedrijf, die de brandweer waarschuwden. Het vuur veroorzaakte nogal wat rook en bleek lastig te blussen. Rond 1 uur s nachts kon de brandweer de banden uit elkaar trekken en met blusschuim verder doven. In de vroege morgen moest de brandweer toch weer terug omdat het vuur opnieuw opgelaaid was.

Brand bij school

GENNEP Wat gemeld werd als een uitslaande brand in een school, bleek in fikse brand in een van de bijgebouwen te zijn. Het houten schuurtje stond zondagavond rond elf uur in brand. Het schuurtje en de daarin opgeslagen materialen gingen verloren. Door snel ingrijpen van de brandweer werd voorkomen dat het schoolgebouw zelf ook vlam vatte. DE politie houdt er ernstig rekening mee dat de brand is aangestoken.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 31-03-2003 '
Lees ook