Korps: Limburg-Zuid, plaats: Kerkrade 16-07-2001 Politieberichten district Kerkrade (JK) Maandag 16 juli 2001 - 14.05 uur

Kerkrade; overvaller voor gesloten deur
Zondag 15 juli wilde een 42-jarige medewerkster om 07.05 uur het MC Donalds-filiaal aan het Euregiopark in Kerkrade openen. Nadat ze de toegangsdeur middels haar sleutels ontgrendeld had, zag ze plotseling uit het niets een onbekende man met in zijn hand een vuurwapen hard op haar afgerend komen. Nog net voordat de overvaller de deur van het restaurant kon openen, wist de vrouw deze weer van binnen af te sluiten zodat de overvaller voor een gesloten deur stond. Toen de overvaller het vuurwapen op haar richtte, vluchtte de vrouw het restaurant in. Doordat de alarminstallatie af ging, maakte de overvaller zich uit de voeten. De overvaller wordt omschreven als een man met een lengte van ongeveer 1,70 meter. Hij droeg waarschijnlijk een snorretje of had een beginnend baartje, droeg een donkerkleuring jack en had kort donkerblond haar.
De politie is op zoek naar getuigen. Telefoon: 0900-8844.

Vaals; fles whisky kost f.250,-
Een 22-jarige man uit het Duitse Aken werd zondag 15 juli om 15.30 uur betrapt bij het stelen van een fles whisky ter waarde van f. 29,- in een supermarkt aan de Kerkstraat in Vaals. Aan het politiebureau werd de verdachte een boete opgelegd van f.250,-.

Elkenrade; dronken bestuurder
Maandag 16 juli zag de politie om 00.45 uur over Elkenrade in Elkenrade een 56-jarige man uit die plaats slingerend met zijn auto rijden. Tijdens de controle bleek dat hij alcohol gedronken had. Aan het politiebureau werd van hem een blaastest afgenomen. Het resultaat daarvan was een promillage van 1,49. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Voorlichting district Kerkrade (045-4002006)

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid district Kerkrade '
Lees ook