Korps: Limburg-Zuid, plaats: Heerlen 2-06-2002 Persberichten District Heerlen
Heerlen

Persberichten

Heerlen; betrapt bij drugsdeal

Zaterdagmiddag werden op de Geerstraat een 23-Jarige inwoner uit Heerlen en een 24-jarige man uit Neuss (D) aangehouden. Beide mannen werden op heterdaad betrapt bij een drugsdeal. Een van hen had bijna 10 gram heroïne bij zich. Het tweetal werd ingesloten. Op de N281 werden in een auto een 42-jarige inwoner uit Heerlen en een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Zij waren op de Akerstraat-Noord bij een drugstransactie betrokken. Bij een van de twee mannen trof de politie bijna 5 gram heroïne aan.

Heerlen; onbekenden richten ravage aan op voetbalveld

Onbekenden hebben zaterdagavond een ravage aangericht op het veld van voetbalvereniging NEC 92. Met twee gestolen personenauto hebben de daders omstreeks 22.00 uur de toegangspoort van het terrein vernield waarna er met de auto`s over het voetbalveld werd gecrost. Uit het feit dat er delen van beide auto verspreid over het veld werden aangetroffen, valt af te leiden dat men kennelijk vaker tegen elkaar is gebotst. Tot slot werden beide auto tegen een balvanger neer geparkeerd en in brand gestoken. De schade is groot. De politie zoekt getuigen ( tel. 0900-8844)

Heerlen; Europese alcoholcontrole

In de nacht van zaterdag op zondag werden op diverse plaatsen in de politieregio Limburg-Zuid alcoholcontroles gehouden. Deze controles vonden plaats in het kader van een Europese controle. In totaal moesten 2211 automobilisten een blaasproef afleggen. In 47 gevallen werd het wettelijk maximum van 0,5 promille overschreden en kregen de desbetreffende bestuurders een proces-verbaal of werd hen een transactie aangeboden. Van de 47 mensen die bekeurd werden, moesten er zeven hun rijbewijs inleveren.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Heerlen 02-06-2002 '
Lees ook