Korps: Limburg-Zuid, plaats: Heerlen 14-05-2002 Persbericht politie Limburg Zuid (JvK. 21.40 uur) 10 kilo XTC aangetroffen in kofferbak

De politie van Heerlen heeft dinsdagmiddag omstreeks 15.00 uur twee mannen en een vrouw aangehouden in verband met de vondst van een partij van circa 30.000 XTC-tabletten, totaal gewicht 10 kilo, in de kofferbak van de auto van een van hen.
De tabletten hebben een straatwaarde van ongeveer 150.000.

De politie had betrouwbare informatie ontvangen met betrekking tot de levering van XTC vanuit een woning aan de Hovenstraat in Landgraaf. Vandaag werd de woning geobserveerd en gezien dat een doos vanuit de woning in een personenauto werd geladen. Toen deze auto wegreed werd op de Hompertsweg in Landgraaf tot controle overgegaan. Daarbij werd in de kofferbak de betreffende partij aangetroffen. De 28-jarige in Heerlen wonende bestuurder werd aangehouden en ingesloten. Vervolgens werd tot huiszoeking overgegaan in de woning van de bestuurder en in de woning vanwaar de levering plaatsvond. In de woning aan de Hovenstraat trof de politie een kleine hoeveelheid drugs, een busje traangas en een aanzienlijk geldbedrag aan. Een in de woning aanwezige vrouw werd aangehouden. De 38-jarige hoofdbewoner werd in de Rozenstraat in Heerlen aangehouden.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Heerlen 14-05-2002 '
Lees ook