Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 4-06-2002 Persbericht Landgraaf; aangehouden (RKey; 12.30 u) Dinsdag, 4 juni 2002

District Kerkrade

Landgraaf; aangehouden
De politie heeft afgelopen vrijdagavond, 31 mei jl. een 30-jarige inwoner van Landgraaf aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Die wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval diezelfde vrijdagmorgen op een juwelier aan de Heigank in Landgraaf. De politie startte meteen een recherche-onderzoek waarbij de verdachte al snel in beeld kwam. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte en het onderzoek wordt voortgezet.
Vrijdagmorgen 31 mei jl., omstreeks 09.45 vond de overval op de juwelier aan de Heigank in Landgraaf plaats. Twee mannen kwamen de winkel binnen en stalen uit een vitrine een aantal sieraden. Met de buit verlieten de overvallers de winkel en reden er vandoor in een auto. De juwelier werd bij de overval door een van de daders geslagen en raakte daarbij gewond aan zijn hoofd. Hij werd overgebracht naar de EHBO van het ziekenhuis alwaar hij na medische verzorging van zijn hoofdwond weer kon vertrekken.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 04-06-2002 '
Lees ook