Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 14-03-2003 Puth-Schinnen; sectie verricht (RKey; 18.35 u) Vrijdag, 14 maart 2003

Politieregio Limburg-Zuid

Puth-Schinnen; sectie verricht
Vandaag, vrijdag 14 maart 2003 is in het NFI (Nederlands Forensisch Instituut) in Rijswijk sectie verricht op het stoffelijk overschot van de man die afgelopen woensdagavond, in het bosgebied tussen Sittard-Geleen en Puth-Schinnen is aangetroffen in de kofferbak van een brandende personenauto. De definitieve bevindingen/resultaten van de sectie worden afgewacht maar er kan met zekerheid worden vastgesteld dat het gaat om het stoffelijk overschot van een 51-jarige man uit Schinveld. Het rechercheteam van de politie zet het onderzoek voort.
Afgelopen woensdagavond, omstreeks 23.00 uur kwam er bij de regionale meldkamer van de politie een melding binnen dat in het bosgebied tussen de gemeenten Sittard-Geleen en Puth-Schinnen iets in brand stond. De brandweer en politie rukten uit naar de aangegeven plek, een zijweggetje van het Duister Gatsken dat naar het Danikerbos leidt. Tegen de bosrand werd een brandende personenauto aangetroffen. De brandweer kon het vuur snel blussen. Tijdens het nablussen werd in de kofferbak van de auto, een oud model BMW, het grotendeels verkoolde stoffelijk overschot aangetroffen van een man. In het kader van het onderzoek werd een ongeveer 20 rechercheurs tellend regionaal rechercheteam samengesteld.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 14-03-2003 '
Lees ook