Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 15-03-2003
Persberichten district Maastricht (RKey; 15.40 u) Zaterdag, 15 maart 2003

District Maastricht

Maastricht; bedrijfsongeval
Afgelopen vrijdagavond, omstreeks 19.30 uur vond in de loods van een bedrijf aan de Fregatweg een bedrijfsongeval plaats. Een 52-jarige werknemer uit Maastricht, die op enkele meters hoogte aan het werk was, kwam ten val en viel vanaf ongeveer een viertal meters hoogte naar beneden. Het slachtoffer raakte gewond. Hij werd (met nog onbekend letsel) gestabiliseerd per ambulance overgebracht naar het Academisch ziekenhuis in Maastricht. De Arbeidsinspectie is gewaarschuwd en die stelt een nader onderzoek in.

Maastricht; fiks aantal bekeuringen
De Maastrichtse politie heeft afgelopen vrijdagavond, samen met de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de Douane, leden van de Vrijwillige politie en het Korps Landelijke Politiediensten, een grote verkeerscontrole gehouden. In de vooravond voerde de politie de controle op de Maasboulevard uit en de rest van de avond haalden motorrijders van de politie automobilisten van de weg en dirigeerden die naar het politiebureau alwaar de voertuigen en de inzittenden aan een nadere controle werden onderworpen. Totaal schreef de politie 72 bekeuringen / processen-verbaal uit. De geconstateerde overtredingen varieerden van het niet dragen van de autogordel, het in bezit hebben van een klein beetje softdrugs tot allerlei voertuiggebreken. Een auto verkeerde in dermate slechte (technische) staat dat de politie het voertuig uit het verkeer nam voor vernietiging. Daarnaast heeft de politie twee messen en een honkbalknuppel in beslag genomen. Er werden totaal zon 110 voertuigbestuurders / autos gecontroleerd.

Maastricht; aanrijding
Vandaag, zaterdag, omstreeks 12.30 uur vond op de Calvariestraat een aanrijding plaats waarbij een 74-jarige bestuurster van een fiets uit Maastricht in botsing kwam met een auto, bestuurd door een 45-jarige automobilist uit Vettelschoss (D). De Maastrichtse vrouw / fietster kwam bij de aanrijding ten val en raakte gewond. Zij werd met vermoedelijk een gebroken been per ambulance overgebracht naar het Academisch ziekenhuis in Maastricht. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak/toedracht van de aanrijding.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 15-03-2003 '
Lees ook