Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 16-07-2002 Aanvul.persberichten Heerlen/Kerkrade (RKey; 16.45 u) Dinsdag, 16 juli 2002

Districten Heerlen en Kerkrade

Kerkrade: Autodief aangehouden
Afgelopen maandagmiddag kreeg de politie een melding van diefstal van een auto vanaf Strijthagenweg in Kerkrade. De politie wist de autodief, een 32-jarige man uit Kerkrade op de Leliestraat aan te houden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd verhoord. Na dat verhoor miste een van de rechercheurs een pakje vloeitjes en een aansteker (verdachte werd tijdens het verhoor in de gelegenheid gesteld tot het draaien van een sigaretje). Een zoekactie leverde aanvankelijk niets op. Later bekende de verdachte dat hij de aansteker en de vloeitjes door het toilet gespoeld had. De rechercheur heeft van deze diefstal aangifte gedaan. De verdachte werd op verdenking van de autodiefstal ingesloten en de politie stelt een nader onderzoek in.

Heerlen: homejacking
Vanmorgen werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Kievitstraat in Heerlen. Bleek dat inbrekers, vermoedelijk via de voordeur de woning waren binnengedrongen. Gestolen werden een paar gsms, beurzen en de autosleutels. Met de autosleutels werd ook de auto van de bewoners, een groene Ford Mondeo (kentekennummer JT-PD-73) gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 16-07-2002 '
Lees ook