Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 16-07-2002
Persberichten district Heerlen (RKey; 14.30 u) Dinsdag, 16 juli 2002

District Heerlen

Brunssum: Jongens beschadigen auto met mes
Een 11-jarige jongen uit Brunssum en een 10-jarig jongen uit Heerlen zijn maandagmiddag aangehouden wegens het beschadigen van twee autos die geparkeerd stonden op de de Prins Hendriklaan in Brunssum. Buurtbewoners betrapten de jongens en hielden hen vast totdat de politie arriveerde. De oudste van de twee had een dolk bij zich. Daarmee zijn diepe krassen gemaakt op de zijkant van de autos. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt. Bekeken wordt of de jongens in aanmerking komen voor een alternatieve straf via Bureau Halt.

Brunssum: Snelheidscontroles
Bij een snelheidscontrole op de Venweg in Brunssum zijn maandagmiddag 171 bekeuringen uitgeschreven. In totaal werden 336 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 68 kilometer per uur, waar 30 de toegestane snelheid is. Veertien van de 171 bestuurders werden ter plaatse bekeurd, de overigen krijgen de bekeuring thuisgestuurd.
Ook op de Rumpenerstraat werd een snelheidscontrole gehouden, waarbij 570 voertuigen de radar passeerden. Daarvan reden er 27 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 74 kilometer per uur (50 is toegestaan).

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 16-07-2002 '
Lees ook