Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 17-03-2003
Persberichten districten Heerlen en Kerkrade(HP 14.45) Maandag 17 maart 2003

Eygelshoven, flessentrekkerij.

Een 46 jarige inwoner van Nieuwenhagen is zondagavond 16 maart 203 door de politie aangehouden nadat hij in twee cafés drank genuttigd had en niet kon betalen.
De politie werd omstreeks 20.40 uur ontboden omdat een onbekende man in een café aan Terbruggen te Eygelshoven genuttigde drank niet wilde betalen. Bij onderzoek van de politie bleek dat de nog ter plaatse zijnde verdachte in twee cafés in Eygelshoven alcoholische dranken gebruikt had. In een daarvan had hij de openstaande rekening van ruim 27 euro niet betaald. De uitbater van dit café deed van het niet betalen van de drank bij de politie aangifte. De andere uitbater zou mogelijk later aangifte doen. Verdacht van het plegen van flessentrekkerij werd de verdachte ingesloten aan het politiebureau. Tegen de 46 jarige inwoner van Nieuwenhagen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Heerlen Inwoner van Dieren bestolen van dure auto Op zondag 16 maart, omstreeks 17.30 uur, parkeerde een inwoner van Dieren zijn dure BMW van ruim 160.000 op de Akerstraat in Heerlen. Bij terugkomst om 19.00 uur bleek de zwarte BMW M5 Touring met kenteken 93-GT-VK verdwenen te zijn. De benadeelde heeft van de diefstal bij de politie aangifte gedaan.

Hoensbroek Sportvereniging krijgt ongewenst bezoek Zondagavond werd ingebroken in de kantine van een sportvereniging gelegen aan de Varenbeukerweg in Hoensbroek. Ter plaatse bleken een rolluik te zijn geforceerd en het raam met een klinker te zijn vernield. Binnen werd een kassa met geweld opengebroken en werden ook andere spullen vernield. Het is nog niet duidelijk wat er ontvreemd is. Door de technische recherche wordt een sporenonderzoek ingesteld.

Brunssum Mishandeling
Op zondagavond, omstreeks 19.30 uur werd politie-assistentie verzocht in de Vijverlaan in Brunssum. De agenten die ter plaatse gingen troffen een 24 jarige inwoner van Brunssum aan die door een nog onbekende persoon in zijn hand was gestoken. De man werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd waar hij aan zijn verwonding behandeld werd.

Het slachtoffer stond in het openluchttheater en maakte een opmerking tegen andere mensen die daar ook aanwezig waren. Een passerende bromfietser met duopassagier voelden zich aangesproken door de opmerking waarna tussen de duopassagier en het slachtoffer een handgemeen onstond. Hierbij liep de Brunssummer de verwonding aan zijn hand op. Hierna verdween het duo op een blauwe scooter. Door de politie wordt een onderzoek ingesteld naar de identiteit van het tweetal.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 17-03-2003 '
Lees ook