Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 18-03-2003
Persberichten district Sittard (HP 12.30 uur) Dinsdag 18 maart 2003

Sittard, GSM gestolen.

Een 18 jarige inwoner van Sittard heeft maandagmiddag 17 maart 2003 bij de politie aangifte gedaan van de diefstal van zijn GSM. Het slachtoffer fietste zaterdag 15 maart 2003 over de Parallelweg te Sittard waar een onbekende duopassagier van een langsrijdende bromfiets de telefoon waarmee het slachtoffer aan het bellen was uit zijn hand rukte. Het slachtoffer volgde nog even de wegrijdende bromfiets maar kon deze niet mee achterhalen. Maandagmiddag deed het slachtoffer aangifte bij de politie van de diefstal van de GSM die een aanschafwaarde had van ruim 350 euro.

Sittard, bedrijfsinbraak.

In de nacht van zondag op maandagheeft een inbraak plaatsgevonden in een bedrijf gevestigd aan de Rijksweg Zuid te Sittard. De inbreker verschafte zich de toegang tot het bedrijf door een ruitje in te tikken. Uit het bedrijf werd een beeldscherm van een computer ontvreemd. Namens het bedrijf werd maandag van de inbraak aangifte gedaan.

Sittard, brand in berging flatgebouw.
Maandagavond 17 maart 2003 is brand uitgebroken in een berging op de 7^e etage behorende bij een woning van een flatgebouw aan de Eisenhouwerstraat te Sittard. Bewoners van het flatgebouw bemerkten een hevige rookontwikkeling, zagen brand en waarschuwden de brandweer. Vlammen sloegen uit de berging naar buiten en beschadigden ook de lampen van de openbare verlichting van de flat. Deze smolten door de hitte weg waardoor ook de stroom uitviel. De brandweer bluste de brand die voornamelijk woedde in de betreffende berging. De in de berging opgeslagen goederen gingen geheel verloren. Zowel in de naastgelegen bergingen als het noodtrappenhuis was roet- en waterschade. De politie sluit een brandstichting niet uit.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 18-03-2003 '
Lees ook