Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 24-02-2003
Persberichten district Maastricht (HP 16.00 uur) Maandag 24 februari 2003

Maastricht, rijden onder invloed.

De politie heeft maandagmorgen 24 februari 2003 tegen een 35 jarige inwoner van Bocholtz proces-verbaal opgemaakt wegens het rijden onder invloed.
Een politiepatrouille zag maandagmorgen omstreeks 02.50 uur een automobilist slingerend over de autosnelweg de A-2 ter hoogte van Eijsden rijden. De automobilist had twee rijstroken nodig om te kunnen rijden. Na een stopteken werd de bestuurder gecontroleerd. Hij bleek behoorlijk wat aan Bacchus geofferd te hebben en werd daarop meegenomen naar het politiebureau. De daar afgelegde ademanalyse gaf een alcoholpromillage aan van 1.7 promille. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt waarbij zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na verhoor kon hij huiswaarts.

Maastricht, fietsdief aangehouden.

Een 23 jarige inwoner van Kerkrade is maandagmorgen 24 februari 2003 door de politie aangehouden na het plegen van een fietsdiefstal. Een politiepatrouille zag kort na 11.30 uur een man over de Prins Bisschopsingel langs het politiebureau te Maastricht lopen. Na het politiebureau voorbij gelopen te zijn draaide de man zich om en nam uit een fietsrek van het politiebureau een onafgesloten fiets weg waarmee hij aan de haal ging. De man werd staande gehouden waarbij hij toegaf de fiets die niet zijn eigendom was had weggenomen. De man werd ingesloten aan het politiebureau waarna proces-verbaal in het kader van snelrecht werd opgemaakt. Na verhoor kon hij het politiebureau weer verlaten. De fiets is aan het politiebureau veiliggesteld. Wie de eigenaar is van de fiets is niet bekend.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 24-02-2003 '
Lees ook