Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 26-07-2002 Persberichten District Maastricht (JvK 12:32 uur) Vrijdag, 26 juli 2002

Maastricht, inbraak
In de loop van donderdag werd ingebroken in een woning aan de Luikerweg. De hele woning werd doorzocht en daarbij werden kasten en laden overhoop gehaald en de inhoud daarvan over de vloer gegooid. Door de grote wanorde kon niet meteen worden vastgesteld wat er was ontvreemd.

Maastricht, brandje leidt naar drugsvangst
Brandweer en politie rukten vanmorgen omstreeks 03.00 uur uit naar een brandje aan de Burgemeester Cortenstraat. Ter plaatse bleek dat onbekenden vermoedelijk met een molotovcocktail tegen een houten toegangspoort hadden gegooid en de poort daardoor vlam had gevat. Tijdens het blussen kwam een onbekende man ter plaatse die het pand waartoe de poort behoorde binnenging, om enkele ogenblikken later weer naar buiten te komen met twee rijkelijk gevulde plastic zakken. De politie vertrouwde het niet en controleerde de inhoud van de draagtassen. Dat bleek 500 gram softdrugs te zijn. De man (33) alsmede de eigenaar/bewoner (41) van het pand werden aangehouden wegens bezit van sofdrugs.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 26-07-2002 '
Lees ook