Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 27-01-2003 Limburg-Zuid; de Gouden Tip
Maandag, 27 januari 2003

Limburg-Zuid

MAASTRICHT / VENLO De Gouden Tip

In het opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1 televisie, roept de Limburgse politie op dinsdag 4 februari de hulp van de kijkerks in bij het oplossen van vier misdrijven.

Een onbekende man weet bij een Tegelse juwelier op listige wijze een partij sieraden te stelen ter waarde van zon 7.000,-. Het gehele voorval staat op video en de politie hoopt dat kijkers de dader herkennen.

In Posterholt wordt s nachts rond 02.00 uur een 40-jarige man op straat neergeslagen en beroofd van zijn portemonnee. De man raakt zwaar gewond. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Kort voor de kerstdagen wordt in Heerlen een 69-jarige vrouw aangevallen door een jongeman. Hij probeert de vrouw te verkrachten en mishandelt haar. Uiteindelijk vlucht de dader omdat de vrouw hard gillend de aandacht van voorbijgangers probeert te trekken. Door deze zaak te reconstrueren hoopt de politie de man op het spoor te komen.

Begin januari wordt in Zuid-Limburg een groepje van vier mannen aangehouden. Ze hebben spullen bij zich die afkomstig zijn van woninginbraken. Zo ook een partij sieraden, waarvan de politie de herkomst nog onderzoekt. Door deze op televisie te tonen, hoopt de politie dat de eigenaar zich meldt.

Het programma wordt uitgezonden op dinsdag 4 februari om 17:07 uur op L1 televisie. Die avond volgen er om zeven minuten over elk vol uur herhalingen tot 22:25 uur. Woensdag 5 februari is het programma te zien in de dagcaroussel tussen 09:00 en 17:00 uur.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 27-01-2003 '
Lees ook