Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 27-01-2003
Persberichten districten Heerlen en Kerkrade (RKey; 11.45 u) Maandag, 27 januari 2003

Districten Heerlen en Kerkrade

Heerlen; rijbewijs ingevorderd
De politie heeft het rijbewijs ingevorderd van een 33-jarige automobilist uit Heerlen. Die wordt ervan verdacht afgelopen zondagavond, omstreeks 19.45 uur op de Govert Flinckstraat in Heerlen onder invloed zijn auto te hebben bestuurd en er een aanrijding te hebben gehad. Ademanalyse in het politiebureau wees uit dat de man ruim 1,7 promille alcohol in zijn bloed had. Naast het ingevorderde rijbewijs kreeg de verdachte uiteraard een rijverbod opgelegd en maakt de politie proces-verbaal tegen hem op terzake het onder invloed besturen van een auto.

Heerlen; bekeuringen
De politie heeft afgelopen zondag bij controles in het kader van de openbare orde in en om de Heerlense binnenstad totaal een tiental bekeuringen uitgeschreven. Daarbij gaat het om illegaal/foutief parkeren, het zich doelloos ophouden in portieken tot het overtreden van een reeds eerder opgelegde gebiedsontzegging. Een persoon werd aangehouden omdat bij controle bleek dat die nog een hechtenis had openstaan van zes dagen.

Kerkrade; ingebroken
Afgelopen nacht, zondag op maandagnacht omstreeks 02.45 uur is ingebroken in een drogisterij aan de Laurastraat in Kerkrade. Inbrekers zijn de winkel via de achterzijde het pand binnengedrongen. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gestolen (dat moet nog precies worden nagegaan / nagekeken). De politie stelt een nader onderzoek in.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 27-01-2003 '
Lees ook