Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 28-06-2002
Persberichten district Kerkrade
Vrijdag 28 juni 2002 (HP 15:24 uur)

Auto over de kop in Eys:

Donderdagmorgen is op de Eyserweg in Eys een 30 jarige man uit Heerlen met zijn auto in het talud beland nadat de wagen diverse malen over de kop was geslagen. De man was geschrokken van een tegemoetkomende auto toen hij even niet had opgelet, waardoor hij met zijn auto aan het slingeren was geraakt. Door het ongeval heeft de man letsel opgelopen en werd hij naar het Atrium ziekenhuis te Heerlen overgebracht. Zijn auto liep zware schade op. Datzelfde gold voor de omheining van een weiland die over een lengte van ongeveer 10 meter beschadigd werd. Het slachtoffer kon na behandeling huiswaarts.

Garagebrand in Kerkrade:
In de nacht van donderdag op vrijdag is aan de Voccartstraat in Kerkrade een garage volledig uitgebrand. Een in de garage gestalde auto brandde daarbij eveneens volledig uit. Een aangrenzende garage liep als gevolg van de brand rook- en waterschade op. Ook raakte het dak beschadigd.
Een getuige verklaarde een harde klap te hebben gehoord waarna het klonk alsof iets in brand vloog. Over de toedracht van de brandstichting is op dit moment nog niets bekend. De technische recherche zal een onderzoek instellen. De

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 28-06-2002 '
Lees ook