Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 29-07-2002
Persberichten districten Heerlen / Kerkrade (RKey; 13.40 u) Maandag, 29 juli 2002

Heerlen; onderuit
Afgelopen zondagmiddag omstreeks 14.30 uur is in een bocht van de afslag Kerkrade-West van de Provincialeweg N281 in Heerlen een 34-jarige motorbestuurder uit Kerkrade met zijn motor onderuit gegaan. Daarbij raakte de motorbestuurder gewond en werd met flink wat schaafwonden overgebracht naar het Atriumziekenhuis in Heerlen. De motor werd afgesleept. Na medische verzorging kon de Kerkradenaar weer huiswaarts.

Brunssum; aangehouden
Agenten van de Koninklijke Marechaussee hebben afgelopen nacht op de Rumpenerstraat in Brunssum een 37-jarige man uit die plaats aangehouden. Die wordt verdacht van vernieling van een tweetal geparkeerde autos op die straat (vernieling buitenspiegel en vernieling van een ruitenwisser). De aangehouden verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Kerkrade; onder invloed
Bij controle afgelopen nacht, zondag op maandagnacht op de Heerlenersteenweg in Kerkrade van een 45-jarige bestuurster van een auto uit Kerkrade, bleek dat de vrouw onder invloed haar auto bestuurde. Ademanalyse in het politiebureau wees uit dat de vrouw tussen 0,8 en 0,9 promille alcohol in haar bloed had. De verdachte kreeg een rijverbod en de politie maakt proces-verbaal tegen haar op.

Vaals; aanrijding
Afgelopen zondagavond omstreeks 21.30 uur vond op de Eschberg in Vaals een aanrijding plaats. Een 35-jarige motorbestuurder uit Aken (D) die met zijn motor een scooter aan het inhalen / passeren was, botste tegen een auto, bestuurd door 22-jarige man uit Bocholtz. Een 29-jarige duo-passagiere uit Lichtenbusch (D) werd als gevolg van de aanrijding over de rug van de motorbestuurder geslingerd en kwam een aantal meter verder op het wegdek terecht. De motorbestuurder kwam met zijn motor ten val. Beide raakten gewond en werden met allerlei kneuzingen en rugklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De motor werd afgesleept. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak/toedracht van de aanrijding.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 29-07-2002 '
Lees ook