Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 29-07-2002 Persbericht district Sittard (Rkey 13:48 uur) Maandag, 29 juli 2002

Geleen; aanrijding
Afgelopen zondagnamiddag omstreeks 18.00 uur vond op kruising de Rijksweg Noord / Eindstraatin Geleen een aanrijding plaats. Een 58-jarige automobilist uit Sittard botste met zijn auto tegen fietser, een 85-jarige man uit Geleen. Die kwam tengevolge van de aanrijding ten val en raakte gewond. Een toevallig passerende ambulance verleende meteen medische hulp. De Geleendenaar werd met een gebroken onderbeen en allerlei kneuzingen en snijwonden naar het ziekenhuis overgebracht waar hij werd opgenomen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak en toedracht van de aanrijding.

Geleen/Born; ingebroken
Afgelopen zondagavond omstreeks 20.00 uur is ingebroken in een tuiniersbedrijf/centrum aan de Einighauserweg in Geleen. Een inbreker is het bedrijfsterrein binnengedrongen en heeft een ruit van het centrum vernield. Of er iets / wat er precies is gestolen moet nog worden nagegaan.

Afgelopen zondagavond omstreeks 22.30 uur kreeg de politie van getuigen een melding van een inbraak op een bedrijf aan de Haaskoul in Born. Bleek dat inbrekers door verbreking van de toegangspoort het bedrijfsterrein waren binnengedrongen. Vermoedelijk omdat ze zich betrapt wisten zijn ze er vandoor gegaan. De politie stelt een nader onderzoek in.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Maastricht 29-07-2002 '
Lees ook