Korps: Limburg-Zuid, plaats: Sittard 26-02-2003
Persberichten district Sittard (J.Kl. 13.30 uur) Woensdag 26 februari 2003

Schinnen, inbraak in woning Carnavalsprins

In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in de woning van de carnavalsprins van Schinnen. De daders kwamen de aan de Kennedylaan gelegen woning binnen door de achterdeur te forceren. De daders wisten vermoedelijk dat de prins en zijn gezinsleden afwezig waren vanwege carnavalsverplichtingen elders. De prins moest aantreden bij een prinsentreffen in Roermond. Het gehele huis werd doorzocht. De inbrekers namen enkele sieraden, geld en bankpasjes mee.

Geleen, inbraak

In de loop van dinsdagavond werd ingebroken in een woning aan de Schrijnwerkersdreef. De achterdeur werd opengebroken om binnen te komen. Uit de woning werd een DVD-speler en een spaarpot meegenomen.

Sittard, Inbraak
Dinsdagavond werd ingebroken in een woning aan de Pieter Breughelstraat. Ook hier werd de achterdeur geforceerd om in de woning te komen. De woning werd van boven tot onder doorzocht. Een DVD-speler en een satellietontvanger en enkele sieraden werden gestolen.

Sittard, inbraak in apparatenzaak
Onbekenden hebben afgelopen nacht ingebroken in een filiaal van Megapool, een zaak in huishoudelijke apparaten, aan de Bergerweg. Een gelaagde ruit werd vermoedelijk met een moker ingeslagen om binnen te komen. Uit de zaak verdween het wisselgeld uit de kassa. Nog niet bekend is of er ook apparatuur werd meegenomen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Limburg-Zuid Sittard 26-02-2003 '
Lees ook