Maandag 22 Maart

BRAND, NISTELRODE

Zondagavond is brand uitgebroken in een kamer van een verzorgingstehuis aan het Laar in Nistelrode. Door kortsluiting ontstond brand in een televisietoestel. De 81-jarige bewoonster kon door haar dochter in veiligheid gebracht worden. Door de brandweer werd het vuur geblust. Enkele omliggende kamers werden door het personeel ontruimd. Door de brand raakte niemand gewond.

GLAASJE OP, OSS

In de nacht van zondag op maandag is een 48-jarige man uit Oss bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. Verder krijgt de man van het openbaar ministerie een transactievoorstel van FL. 900,-. De controle vond plaats op de Oostwal in Oss.

VROUW GEWOND BIJ AANRIJDING, GEFFEN

Vanmorgen vond op de rotonde Papendijk - Heesterseweg - Groenstraat in Geffen een aanrijding plaats. Een 52-jarige autobestuurder uit Druten verleende op de rotonde geen voorrang aan een snorfietster (leeftijd onbekend) uit Nuland. Door de aanrijding brak de snorfietster vermoedelijk een enkel. Ze is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1161 '
Lees ook