Donderdag 28 Januari

MAN VAN GELD BEROOFD

Woensdagavond is een 28-jarige man op de Gerbrandylaan in Oss door twee jongens van zijn portemonnee beroofd. De man liep omstreeks 22.00 uur over straat, toen hij door twee hem vanaf het station-West tegemoetlopende jongens werd aangesproken. Een van de twee toonde een mes en ze vroegen om geld. Daarop gaf het slachtoffer zijn portemonnee af. De portemonnee werd in de struiken gegooid nadat het geld, ruim 100 gulden, eruit was gehaald. De jongens liepen weg in de richting van de Geffensestraat.

BROMMER GESTOLEN

Gisteren is rond het middaguur vanaf het terrein van de laboratoriumschool aan de Corellistraat in Oss een zwarte Aprilia-bromscooter met verzekeringsplaatje ZFX-131 ontvreemd.

RIJDEN ONDER INVLOED

Vannacht is een 29-jarige man uit Macharen op de Dorpsstraat in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed. Ook was zijn auto niet APK-gekeurd en onverzekerd. Hij kreeg hiervoor bekeuringen en een rijverbod.

INBRAAK WONING

In een woning aan de Schubertlaan in Oss is woensdag ingebroken. De achterdeur was geforceerd. De hele woning werd doorzocht, maar er wordt niets vermist.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1198 '
Lees ook