Vrijdag 12 Februari

AUTO GESTOLEN

Donderdagavond is vanaf een parkeerterrein aan de Fabrieksstraat in Oss een groene Fiat Cinquecento met het kenteken GZ-VH-82 ontvreemd. Vanochtend heeft een onbekende vrouw een auto aan de Pastoot Bloemstraat in Oss gestolen. De eigenaar was even een winkel ingegaan, toen hij zag dat een vrouw de onafgesloten auto, waarvan de sleutels nog in contact zaten, meenam. Het gaat om een witte Ford Sierra Combi met het kenteken YZ-80-JB.

DIEFSTAL UIT AUTO

Vanmiddag is uit een geparkeerde auto aan de Oostwal in Oss een cd-frontje en een tiental cd's weggenomen. Verder werden er electrische gereedschappen als boormachines gestolen.

AANHANGER GESTOLEN

Uit de voortuin van een woning aan de Kuipers Rietbergstraat in Oss is vannacht een eenassige Henra-aanhangwagen gestolen. Op de aanhanger lag een witte radiator.

SNELHEIDSCONTROLE

Op de Vorstenbosscheweg in Nistelrode controleerde de politie vanochtend 720 voertuigen op snelheid. 11 auto's reden te hard, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 104 km/u. Op de Nistelrodeseweg in Heesch werden 625 auto's gecontroleerd, 112 automobilisten reden te hard, de hoogst gemeten snelheid was 98 km/u.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1228 '
Lees ook