Dinsdag 3 Augustus

INBRAAK WONING, OSS

Maandagmiddag is ingebroken in een woning aan de Barnsteen in Oss. Men wist in de woning te komen door een schuifpui open te breken. De gehele woning werd doorzocht. Een aantal sieraden werden gestolen.

BROMFIETSSTER ONDERUIT, HUISSELING

Dinsdagmorgen is een 17-jarige bromfietsster uit Megen licht gewond geraakt toen ze op de kruising van de Beving en de Bendelaar in Huisseling op wat gruis onderuit schoof. Ze is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

INBRAAK IN AUTO EN VERNIELING, OSS

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een auto, die geparkeerd stond aan de Brabantstraat in Oss. Door een ruit van de auto in te slaan kon men in de auto komen. De autoradio, een omvormer en een spuitbus verf werden gestolen. Met de spuitbus verf werd de auto beklad.

ZAKKENROLLEN, OSS

Dinsdagmorgen tijdens de weekmarkt heeft een 54-jarige vrouw uit Lith aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. De vrouw was boodschappen aan het doen op de weekmarkt aan de Eikenboomgaard in Oss toen onbekende uit haar tas de portemonnee hebben gestolen. In de portemonnee zaten pasjes en een bedrag van enkele honderden guldens.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1255 '
Lees ook