Dinsdag 9 Februari

GLAASJE OP, OSS

In de nacht van maandag op dinsdag is een 28-jarige man uit Oss bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod en een boete van FL. 390,-. De controle vond plaats op de Schaepmanlaan in Oss.

AUTO GESTOLEN, OSS

Dinsdagochtend is vanaf de Havikstraat in Oss een grijze Volkswagen Golf gestolen. Het kenteken van de auto is RS-58-DH.

INGEBROKEN IN AUTO, OSS

Maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Joannes Zwijsenlaan in Oss. Een portier van de auto werd opengebroken. Uit de auto werden twee zonnebrillen gestolen.

RUGZAK GESTOLEN, OSS

Dinsdagochtend is een 18-jarige fietsster uit Oss, op de Eikenboomgaard in Oss van haar rugzak beroofd. Rond 11.00 uur reed ze over de eikenboomgaard, toen ze plotseling merkte dat er tegen har fiets werd geschopt. Toen ze daarop naast haar keek, zag ze een jongen naast haar fietsen. Plotseling greep de jongen de aan het stuur van het meisje hangende rugzak en verdween snel in de richting van de Singel 1940 1945. De jongen was ongeveer 1.90 meter lang. Hij had donker haar. Hij reed op een paarse omafiets. In de rugzat zaten pennen, een agenda en een portemonnee.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1262 '
Lees ook