Vrijdag 29 Januari

INBRAAK WONING

In een in verbouwing zijnde woning aan de Dennenlaan in Oss is donderdagavond of vannacht ingebroken. Uit het huis werden twee verwarmingsketels, lampen en kranen weggenomen. Hoe men is binnengekomen is onbekend. Gisterenavond is ingebroken in een huis aan de Stricklaan in Heesch. De schuifpui werd geforceerd. Het hele huis werd doorzocht. Uit een portemonnee wordt een bedrag van 10 gulden vermist. Een woning aan de Eg in Heesch werd ook door inbrekers bezocht. Een klapraam van de berging werd opengebroken om binnen te komen. Er werd voor een bedrag van 175 gulden aan kleingeld weggenomen.

SNELHEIDSCONTROLE

Op de Berghemseweg in Koolwijk controleerde de politie vanochtend 636 passerende voertuigen. 30 auto's reden te hard, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 109 km/u. Op de Mr. Van Coothstraat in Lith controleerde de politie 396 voertuigen, 64 automobilisten reden te snel, de hoogst gemeten snelheid was 82 km/u. Op de Euterpelaan in Oss kregen vanochtend 11 automobilisten een bekeuring omdat ze de gordel niet om hadden.

MOTORFIETS GESTOLEN

Uit de berging van een woning aan de Gewandeweg in Oss is de afgelopen week een motorfiets gestolen nadat de deur was geforceerd. Dat ontdekte de eigenaar vanochtend. Het gaat om een wit/blauwe Suzuki GSX750 met het kenteken MV-41-ZJ.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1373 '
Lees ook