Donderdag 16 December

BOETE VOOR BELEDIGING

De politie heeft woensdagmiddag op een parkeerterrein aan het Jurgensplein in Oss een 43-jarige man uit die plaats aangehouden. De man schold een vrouwelijke parkeercontroleur uit. De Ossenaar kreeg een boete van f.300,--.

MAN GEWOND BIJ AANRIJDING

Woensdagavond is bij een aanrijding op de Sint Servatiusstraat in Heeswijk-Dinther een 44-jarige man uit Heeswijk-Dinther gewond geraakt. Het slachtoffer werd aangereden door een 48-jarige plaatsgenote toen hij de weg wilde oversteken. De vrouw verklaarde in haar auto de man niet te hebben gezien omdat zij verblind werd door de lichten van een tegemoetkomende auto die net een drempel overreed. Het slachtoffer werd met een hoofdwond en vermoedelijk een beenfractuur overgebracht naar het Joseph-ziekenhuis in Veghel.

INBRAAK AUTO

Bij een inbraak woensdagavond in een woning aan de Karel Doormanstraat in Oss zijn een televisie en een videorecorder gestolen. Tevens mist de eigenaar een fotocamera, een satelietschotel en een siervaas. Totale schade ruim f.8.000,--. Het is nog niet duidelijk hoe de inbreker is binnengekomen.

AUTO WEG

In de nacht van woensdag op donderdag is op een parkeerterrein aan de Eisenhowerstraat in Oss een blauwe Mercedesbus gestolen, kenteken VX-DP-78. In het voertuig lag een grote hoeveelheid gereedschap ten behoeve van stofferingswerkzaamheden. De waarde is niet bekend.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1468 '
Lees ook