Maandag 23 Augustus

AUTO GESTOLEN (Oss)

Zondagmiddag is vanaf een parkeerterrein aan de Graafsebaan in Oss een groene Mazda 323 gestolen. Het kenteken van de auto is LB-PG-25.

INBRAAK AUTO (Nistelrode)

Zondagmiddag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Wilhelminastraat in Nistelrode. Een raam werd uit de rubbers gesneden waardoor men in de auto kon komen. Een tweetal boormachines een föhn en een hoeveelheid handgereedschap werd gestolen.

INBRAAK AUTO (Oss)

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Akkerstraat in Oss. Een ruit van de auto werd ingeslagen. Een spelcomputer met enkele spelletjes werd gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN (Maren Kessel)

In de nacht van zondag op maandag is een 48-jarige man uit België bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod en een boete van fl. 390,-. De controle vond plaats op de Kesselse Dijk in Maren Kessel.

MAN AANGEHOUDEN (Oss)

In de nacht van zondag op maandag is een 22-jarige man uit Oss aangehouden. De man had bij een horecagelegenheid aan de Heuvel in Oss een fles sterke drank gestolen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK BEDRIJF (Oss)

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een bedrijf aan de Galliersweg in Oss. Een deur van het bedrijf werd met grof geweld opengebroken. Uit het bedrijf werd een computer gestolen.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1491 '
Lees ook