Zondag 27 Juni

BRANDSTICHTING

In de carport van een huis aan de Vilderdijk te Oss is zaterdagochtend vroeg brand gesticht. Onbekenden hadden een stapel oud papier in brand gestoken en de achterruit van de geparkeerde auto ingegooid. De eigenaar werd door de buurman uit bed gebeld. De man bluste de brand met de tuinslang. Hij heeft aangifte gedaan.

VROUW AANGERAND

Zaterdagavond laat is een 45-jarige vrouw uit Oss op de Gewandeweg door een jongeman aangerand. De vrouw was haar hond in een brandgang tussen twee flats aan de Bosbes aan het uitlaten, toen er een jongen aankwam. Bij het voorbijgaan trok hij haar op de grond, waarop het slachtoffer begon te schreeuwen. Hierop rende de jongen weg richting de Kennedybaan. De politie stelt een onderzoek in.

INBRAAK TENNISPAVILJOEN

Vannacht is ingebroken in een tennispaviljoen aan de Rusheuvelstraat te Oss. Er was een grote ruit vernield. Er wordt snoep en een 150-tal cd's vermist.

BOOT GESTOLEN

Zaterdagavond of vannacht of zondagochtend is uit een weiland aan de Laagstraat in Deursen een zwart-witte speedboot met een 20pk Mercurymotor die op een rode trailer stond in zijn geheel ontvreemd.

KEUKENBRAND

Vrijdagavond heeft er brand gewoed in de keuken van een huis aan de Coornhertstraat in Oss. De vrouw des huizes had vergeten de fritespan van het vuur af te halen, waardoor er een sterke rookontwikkeling en brand ontstond, dat later door de brandweer werd geblust.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1501 '
Lees ook