Dinsdag 4 Mei

JONGEN GEWOND, OSS

Maandagmiddag is een 13-jarige jongen uit Oss gewond geraakt. De jongen reed met zijn fiets over de John F. Kennedybaan in Oss, toen hij door onbekende oorzaak kwam te vallen. Hij is met een pols- en kaakbreuk overgebracht naar een ziekenhuis in Oss.

BROMFIETS GESTOLEN, HEESWIJK DINTHER

Maandagavond is vanaf het Raadhuisplein in Heeswijk Dinther een gele Beta bromfiets gestolen.

INBRAAK IN WINKEL, OSS

Dinsdagochtend vroeg is ingebroken in een winkel aan het Walplein in Oss. Een ruit van de winkel werd vernield, waardoor men binnen kon komen. Uit de winkel zijn voor enkele duizenden guldens spijkerbroeken en shirts gestolen.

AUTO GESTOLEN, VINKEL

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf Vinkeloord in Vinkel een grijze Mercedes 300 D gestolen. Het kenteken van de auto is FF-DX-74.

INBRAAK TUINHUISJE, OSS

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een tuinhuisje achter een woning aan de Verdistraat in Oss. Een aantal planken werd uit de zij kant van het tuinhuisje gebroken. Een compressor, een hogedrukspuit, een schroefmachine en een nietmachine werden gestolen.

ZAKKENROLLEN, OSS

Dinsdagochtend heeft een 27-jarige vrouw uit Oss aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. De vrouw was aan het winkelen in de Ussenstraat in Oss, toen ze bemerkte dat haar portemonnee gestolen was.

Ook een 45-jarige vrouw uit Oss heeft aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. De vrouw was dinsdagmorgen aan het winkelen op Terwaenen in Oss, toen ze plotseling haar portemonnee kwijt was.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1636 '
Lees ook