Dinsdag 27 April

WINKELDIEFSTAL, OSS

Maandagmiddag is een 28-jarige man uit Oss aangehouden omdat hij voor fl.7,- aan verfspullen uit een winkel aan de Parallelweg in Oss had gestolen. De man heeft een boete gekregen van fl. 240,-.

BROMFIETSER GEWOND, HEESCH

Maandagavond is een 16-jarige bromfietser uit Heesch gewond geraakt bij een aanrijding. Op de kruising Beemdstraat - Kruishoekstraat in Heesch, verleende hij komende vanaf de Beemdstraat geen voorrang aan een over de Kruishoekstraat rijdende auto, bestuurd door een 19 jarige man uit Heesch. De bromfietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

WIEL GESTOLEN, OSS

Maandagavond is van een auto die geparkeerd stond aan de Corellistraat in Oss een compleet wiel gestolen. Toen de eigenaar rond 22.15 uur bij zijn auto kwam, zag hij, dat de auto op de remschijf stond en het wiel, met achterlating van de bouten en de wieldop was gestolen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL, OSS

In de nacht van maandag op dinsdag werd een 18-jarige man uit Oss aangehouden. De man liep met een poster onder zijn arm die hij even van te voren had gestolen uit een abri aan de Hertogsingel in Oss. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK AUTO, OSS

Afgelopen nacht is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Spoorlaan in Oss. Van de auto werd een ruit ingeslagen. Een telefoon, 2 cd-rom's en een zonnebril werden gestolen.

AUTO GESTOLEN, BERGHEM

Afgelopen nacht is vanaf het Heiligenbos in Berghem een Blauw Volkswagen Golf diesel gestolen. Het kenteken van de auto is XP-47-FV.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1643 '
Lees ook