Donderdag 17 Juni

TRACTORBRAND RAVENSTEIN

Op de Dorpenweg te Ravenstein is op 16 juni 1999 omstreeks 18.25 uur brand ontstaan in een tractor met aanhangwagen. Een van de banden was warm gelopen en had vlam gevat. Brandweer Ravenstein bluste de brand.

MISHANDELING OSS

Een 11 jarige jongen uit Oss moest zich op 16 juni 1999 onder dokterbehandeling in het ziekenhuis stellen, omdat door twee nog onbekende jongens een onbekende vloeistof in zijn gezicht hadden gespoten. De jongen fietste rond 22.30 uur op de Kapelsingel te Oss, toen twee jongens op een bromfiets hem tegemoet kwamen. De duopassagier spoot toen een vloeistof in zijn gezicht, waardoor een oog van het slachtoffer begonnen te irriteren. In het ziekenhuis werd vervolgens zijn oog gespoeld. Onduidelijk is nog of het slachtoffer hier blijvende schade aan overhoudt.

RAMKRAAK OSS

In de nacht van 16 op 17 juni 1999 hebben onbekenden de winkeldeur van een winkel aan het Walplein te Oss geramd en vervolgens werden een hoeveelheid fototoestellen, autoradio's camcorders, videocamera's ontvreemd. Totale waarde ontvreemde onbekend.

DIEFSTAL BESTELAUTO OSS

Vanaf de Nieuwe Hofstraat te Oss is in de nacht van 16 op 17 juni 1999 een Ford Courier, kenteken VP-PR-66 ontvreemd. Waarde onbekend.

AANRIJDING LETSEL GEFFEN

Bij een aanrijding op de Leiweg te Geffen op 17 juni 1999 omstreeks 13.00 uur is een 18 jarige bromfietser uit Geffen gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Het slachtoffer kwam in botsing met een andere bromfietser, bestuurd door een 37 jarige man uit Oss. Deze is overgebracht naar het Carolusziekenhuis in den Bosch. Van de Ossenaar is een bloedproef genomen ivm alcoholgebruik.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1748 '
Lees ook