Dinsdag 29 Juni

GEWOND NA VAL VAN LADDER, HEESCH

Een 51-jarige inwoner van Heesch is maandagavond omstreeks 18.15 uur gewond geraakt na een val van een ladder. Het slachtoffer viel tijdens werkzaamheden aan een woning, door nog onbekende oorzaak, van een hoogte van circa drie meter naar beneden. Hij is met rugletsel overgebracht naar het St. Annaziekenhuis in Oss.

WONINGINBRAAK, OSS

Bij een woninginbraak aan de Chopinlaan zijn in de nacht van maandag op dinsdag een computerspel, enkele tientallen cd's en een jas ontvreemd. De dader(s) verschafte(n) zich de toegang door een raam te verbreken.

AUTOINBRAAK, OSS

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Lisztgaarde ingebroken in een auto. Daarbij zijn een lederen jas en een slijptol ontvreemd. Het is niet bekend hoe men in de auto kwam.

ZAKKENROLLEN, OSS

Een 29-jarige inwoner van Oss is het slachtoffer geworden van een zakkenroller. De man liep dinsdagochtend op de markt aan Terwaenen en kwam tot de ontdekking dat een onbekende zijn portemonnee uit een jaszak had gehaald. Hierin zaten enkele tientjes.

ONGEVAL MET LETSEL

Bij een ongeval op het kruispunt Berghemseweg en Vijversingel in Oss is dinsdagochtend een fietster licht gewond geraakt. Een 55-jarige automobilist uit Berghem reed over de Kapelsingel te Oss, uit de richting van de Singel 1940-1945 en reed bij het verkeerslicht de kruising op met de Berghemseweg / Vijversingel. Een 27-jarige vrouw uit Oss reed over het fietspad van de Berghemseweg , komende uit de richting Goudplevier te Oss en reed het kruispunt op. Hierdoor ontstond tussen beiden een aanrijding. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek kon zij het ziekenhuis verlaten. Waarschijnlijk reed de vrouw door het rode licht.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Maasland - 1809 '
Lees ook