Dinsdag 2 Februari

BEROVING VAN PETJE

Op de Heuvel in Oss is maandagavond rond 19.00 uur een 17-jarige jongen uit Oss van zijn petje beroofd. De jongen stond samen met een vriend langs de weg zijn scooter te repareren toen er een man aan kwam fietsen die de pet van de jongen wilde hebben. Toen de jongen zijn zwarte Cavello pet niet af wilde geven bedreigde de man hem met geweld. De man pakte de pet uit de hand van de jongen en fietste weg. De jongens hebben hem nog achtervolgd, maar konden hem niet meer vinden. De pet is fl. 60,= waard.

DIEFSTAL BROMFIETS

Vanaf de Wolfskooi in Oss is maandagavond een bromfiets gestolen. Het gaat om een blauw met witte Peugeot bromfiets, type Speed Fight met het kenteken ZJG-902. De waarde van de bromfiets is ongeveer fl. 5000,-.

RUIT VERNIELD

Uit een vitrinekast in een etalage aan de Molenstraat in Oss zijn dinsdag rond 02.00 uur een aantal kristallen beeldjes weggenomen. De overige beeldjes die in de kast stonden, ongeveer 120, zijn allen vernield door glassplinters. De inbreker(s) vernielden de ruit van de etalage en namen een onbekend aantal beeldjes mee. De totale waarde van de vernielde en weggenomen beeldjes is niet bekend.

INBRAAK IN WONING

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Orseleindstraat in Oss. Een ruit werd geforceerd. Uit de woning is onder meer rijbewijs en paspoort, en een fototoestel gestolen.

SNELHEIDSCONTROLES

Op de Vorstenbosscheweg in Nistelrode is dinsdagochtend een snelheidscontrole gehouden waar 930 voertuigen gecontroleerd werden. Hiervan reden er 19 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 113 km/u.

Op de Nistelorodeseweg in Heesch zijn dinsdagochtend bij een controle 651 voertuigen gecontroleerd. Van hen reden er 106 te hard. De hoogste snelheid was 105 km/u.

Op de Singel 1940 1945 zijn dinsdagmiddag 1340 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 63 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 88 km/u.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 2002 '
Lees ook