Dinsdag 17 Augustus

POLITIE DOET EXTRA INSPANNING MET KERMIS (Oss)

Donderdag begint de kermis in Oss, die een week zal duren. In het kader van "Oss 600 jaar" zal dit een groot feest moeten worden, waar plezier hebben en maken op de eerste plaats moet staan. Om een en ander in goede banen te leiden wordt ook door de politie in samenwerking met de gemeente Oss en de horeca een wezenlijke inspanning geleverd. De politie zal extra mensen inzetten. In de nachturen zal door een twintigtal politiemensen toezicht worden gehouden in het uitgaansgebied. Op die manier probeert de politie samen met de gemeente, de horeca en de bezoekers er voor te zorgen dat het inderdaad een gezellige kermis zal worden, zodat Oss terug kan kijken op een geslaagd 600-jarig feest. De politie zal op haar eigen vertrouwde manier optreden.

AUTO GESTOLEN (Oss)

Tussen zondagavond en maandagmiddag is vanaf de Berghemseweg in Oss een rode Opel Corsa gestolen. Het kenteken van de auto is LZ-94-VH.

SNELHEIDSCONTROLE (Maren Kessel)

Maandagmiddag is snelheidscontrole gehouden binnen de bebouwde kom van Maren Kessel op de Provincialeweg. Totaal 336 voertuigen werden gecontroleerd. 96 Bestuurder zijn bekeurd. De hoogst gemeten snelheid 91 km/u.

INBRAAK WONING (Oss)

Maandag is ingebroken een woning aan van Veldekestraat in Oss. Een raam van de woning werd opengebroken. Een doosje met sieraden en persoonlijke papieren werd gestolen.

VROUW AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL (Oss)

Dinsdagmorgen is een 30-jarige vrouw uit Oss aangehouden. De vrouw was bij een winkel aan het Walplein in Oss betrapt toen ze een vijftal topjes met een totale waarde van ongeveer fl. 130,- wegnam. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK WONING (Heesch)

Dinsdagmiddag is ingebroken in een woning aan de Buitenpas in Heesch. Vermoedelijk is men binnen gekomen via een openstaand raam op de eerste verdieping. Uit de woning werd een TV en een gering geldbedrag gestolen.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 2028 '
Lees ook