Vrijdag 13 Augustus

POGING TOT STRAATROOF

Donderdagmiddag is op de Hescheweg in Oss getracht een fietser te beroven. Het 16-jarige slachtoffer fietste over het fietspad, toen hij werd ingehaald door een brommer met twee jongens erop. Na wat over en weer gepraat werd er richting de jongen getrapt door de passagier van de brommer. Daarna werd hij vlakbij het viaduct klemgereden. De passagier stapte af en toonde een mes. Daarop ging de jongen er vandoor en sprak twee mensen in een witte auto aan. Even verderop kwam de jongen de brommer weer tegen, maar er gebeurde niets, behalve dan dat het mes weer werd getoond. De politie wil graag contact met getuigen, met name de twee mannen in de witte auto die de jongen 'geholpen' hebben, tel 0412-654111.

INBRAAK

Vannacht is uit de garage van een woning aan de Graafsebaan te Heesch een witte Suzuki GSXR 750 gestolen. De deur van de garage was geforceerd. De motor is gekentekend MX-12-TY en had een witte racekuip en oranje spaakwielen.

VROUW MISHANDELD

In de kapsalon in een bejaardenhuis aan de Begijnenstraat te Oss is vanmiddag een vrouw met een honkbalknuppel geslagen. Het 53-jarige slachtoffer werkte in de kapsalon, toen er tegen 12.30 een man binnenkwam en haar sloeg met een honkbalknuppel op de rug. Toen ze zich omdraaide herkende ze de jongen als zijnde een vriend van haar zoon. Na de mishandeling maakte de jongeman zich uit de voeten. Het ging om een conflict over geld tussen de dader en haar zoon. In de salon bevonden zich 5 bejaarden die verder ongedeerd bleven. De vrouw hield kneuzingen aan de mishandeling over. De politie onderzoekt de zaak.

VOGELTJES GESTOLEN

Vannacht is er ingebroken in ene voliere in de tuin van een huis aan de Schoolstraat te Vorstenbosch. Er werd een gat in het gaas geknipt. Er werden 12 vogels weggenomen, namelijk 2 goudbuikjes (f35,- per koppel), 4 tijgervinken (f30,- per koppel), 1 putter (f70,-), 1 Mozambique sijsje (f20,-), 2 Napoleonnetjes (f25,- per koppel), 2 Japanse meeuwtjes (f12,50 per koppel) en 1 Japanse nachtegaal (f40,-).

Deel: ' Politiebericht Maasland - 2119 '
Lees ook