Woensdag 7 April

OVERVERHITTE PAN MAREN-KESSEL

Op 6 april 1999 omstreeks 15.05 uur moest de brandweer Lith uitrukken ivm oververhitting van een pan in een woning aan de Pastoor Roesweg te Maren-Kessel. In de woning ontstond alleen rookschade. De 64 jarige bewoonster was afwezig. Toen ze bij thuiskomst de brandweer en het gebeurde zag, werd ze onwel en is per ambulance overgebracht naar ziekenhuis Oss.

DIEFSTAL GSM NISTELRODE

Op 6 april 1999 omstreeks 15.10 uur is van een 29 jarige man uit Nuland zijn GSM ontvreemd. De man stond op de Heuvelstraat te Nistelrode te bellen, toen twee jongens op een fiets langs kwamen en de GSM uit zijn handen rukten en wegfietsten. Waarde GSM f 900,--

INBRAAK AUTO NISTELRODE

Uit een geparkeerde auto aan de Hoef te Nistelrode is in de nacht van 5 op 6 april 1999 de autoradio, binnenspiegel, klokje en enkele knuffels ontvreemd. Totale waarde onbekend. Het portierslot werd geforceerd.

AFVAL VERBRANDEN NULAND

Tegen een 24 jarige man uit Nuland is proces-verbaal opgemaakt, omdat hij aan de Molengraaf te Nuland een stapel hout verbrandde, waarin tevens afvalstoffen, zoals verfblikken en plastic zaten. Hierdoor ontstond een enorme rook- en stankontwikkeling. Tevens was voor het stoken geen vergunning verleend.

AUTOINBREKERS AANGEHOUDEN OSS

Een 15 en 17 jarige jongen uit Oss zijn op 6 april 1999 omstreeks 21.00 uur aangehouden ivm inbraak in een auto aan de Gasstraat te Oss. Toen de politie arriveerden vluchtten de jongens weg, maar op aanwijzing omstanders konden de jongens korte tijd later op de Spoorlaan in een tuin worden aangehouden.

DIEFSTAL VANAF BOUWTERREIN OSS

Vanaf een bouwterrein aan de Jeneverbes in Oss zijn in de nacht van 6 op 7 januari 1999 bij de in aanbouw zijnde liften electriciteitsonderdelen weggenomen. Totale waarde onbekend. Tevens was geprobeerd in een schaftkeet in te breken.

SNELHEIDSCONTROLE NULAND

Tijdens snelheidscontrole op de Rijksweg N50 onder Nuland zijn tussen 3 april en 7 april 1999 724 bestuurders bekeurd. Er passeerden 66.130 voertuigen.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 2131 '
Lees ook