Vrijdag 19 Februari

GELD GESTOLEN, OSS

Donderdagavond werd een medewerkster van een winkel aan de Wethouder van Eschstraat in Oss door vier personen aangesproken in de winkel. Tijdens dat gesprek heeft een van hen kans gezien de sleutels van het bedrijf uit de zak van de medewerkster te halen. Even later bleek dat men het kantoor had geopend. In het kantoor heeft men met de gevonden sleutels de kluis opengemaakt en daar een geldbedrag van enkele duizenden guldens uit genomen.

INBRAAK AUTO, OSS

Donderdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Gasstraat in Oss. Van de auto werd een ruit ingeslagen. Uit de auto werd een boek gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, OSS

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 33-jarige man uit Oss bekeurd, omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. Verder zal hij een boete moeten betalen van FL. 700,-. De controle vond plaats op de Gerrit van der Veenstraat in Oss.

GESTOLEN AUTO, MAREN KESSEL

In de nacht van donderdag op vrijdag zag de politie een grijze BMW met hoge snelheid over de Kesselseweg in Maren Kessel rijden. Om deze auto te kunnen controleren zette de politie de achtervolging in. De bestuurder van de auto verhoogde hierop echter zijn snelheid. Na enige tijd werd de auto met draaiende motor leeg aangetroffen langs de Nolderweg in Maren Kessel. De auto bleek eerder die nacht gestolen te zijn in Den Bosch. De omgeving is nog afgezocht naar de inzittenden van de BMW, doch deze werden niet meer aangetroffen.

Later in de nacht is vanaf de Nolderweg in Maren Kessel een rode Ford Escort gestolen.

INBRAAK AUTO, OSS

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Heschepad in Oss. Een portier van de auto werd opengebroken. De autoradio werd gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE, VORSTENBOSCH

Vrijdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Nistelrodesedijk in Vorstenbosch. Er werden op deze weg, waar 80 km/u gereden mag worden, 335 voertuigen gecontroleerd. Hiervan bleken er 18 te hard te rijden. De hoogst gemeten snelheid was 103 km/u.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 2175 '
Lees ook