Vrijdag 22 Januari

AANRIJDING MET GEWONDE, OSS

Donderdagavond rond 21.10 uur vond op de Vierhoeksingel in Oss een aanrijding plaats. Een 24-jarige bromfietser uit Uden, kwam door nog onbekende oorzaak met zijn bromfiets op de verkeerde weg helft terecht. Daar kwam hij frontaal in aanrijding met een hem tegemoetkomende auto, bestuurd door een 64-jarige vrouw uit Oss. De bromfietser is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Bij de man is een bloedproef gedaan om te onderzoeken of hij te veel gedronken had.

INBRAAK WONINGEN, OSS

Afgelopen nacht is ingebroken in een woning aan de Amsteleindstraat in Oss. Een raam van de woning werd opengemaakt. Een hoeveelheid oud muntgeld werd gestolen.

Afgelopen nacht is ingebroken in een woning aan de Kasteleinstraat in Oss. Een raam van de woning werd opengemaakt. Uit de woning werd een bos sleutels gestolen.

Afgelopen nacht is ingebroken in twee woningen aan de Heischouw in Oss. Een raam van de woningen werd opengemaakt. Een telefoon, twee portemonnees, twee paspoorten, sleutels en twee fietsen werden gestolen. Bij al deze inbraken in Oss wist men steeds binnen te komen door een gaatje te boren in een raamkozijn, waarna men de raam kon open maken. Dit soort inbraken kan worden voorkomen door extra sloten te plaatsen op draai- en draai-kiepramen.

ONGEVAL, HAREN

Donderdagochtend rond 09.30 uur heeft op de Dorpenweg in Haren een ongeval plaatsgevonden. Een 30 jarige automobilist uit Lith was op deze weg in aanrijding gekomen met een tractorgewicht, dat kennelijk door een passerende tractor was verloren. Hierdoor werd de auto van de Man uit Lith zwaar beschadigd. De politie Maasland wil graag in contact komen met getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren of die informatie kunnen geven de herkomst van het gewicht. De politie Maasland is bereikbaar op telefoonnummer 0412-654 111.

INBRAAK WONING, HEESCH

Afgelopen nacht is ingebroken in een woning aan de Deken van der Cammenweg in Heesch. Een raam van de woning werd opengebroken. Een computer met printer en een aantal cd-rom's werden gestolen.

INBRAAK SCHOOL, OSS

Afgelopen nacht is ingebroken in een school aan de Vianenstraat in Oss. Een raam werd opengebroken. In de school werd een voetbalspel opengebroken, waaruit geld werd gestolen.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 2340 '
Lees ook