Dinsdag 12 Januari

WINKELDIEFSTAL, HEESWIJK DINTHER

Maandagmiddag is een 40 jarige man uit Heeswijk Dinther betrapt bij een winkel diefstal. De man had bij een winkel aan het Plein 1969 in Heeswijk Dinther twee pakjes shag gestolen. De man heeft een boete gekregen van FL. 240,-.

INBRAAK AUTO, OSS

Maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Katwijkstraat in Oss. Een portier van de auto werd opengebroken. De autoradiocassetterecorder, de versterker en de hoedenplank met daarin gemonteerd twee geluidsboxen werden gestolen.

Maandagavond is ingebroken in een auto, die geparkeerd stond aan de Linkenseweg in Oss. Een ruit van de auto werd ingeslagen. Uit de auto werd een jas gestolen.

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Schadewijkstraat in Oss. Een portier van de auto is opengebroken. De autoradio-cdspeler werd gestolen.

DIEFSTAL AANHANGWAGEN, OSS

Vanaf de Kanaaldijk Noord in Heeswijk Dinther is afgelopen maandagmiddag een dubbelassige grijze aanhangwagen gestolen.

Vanaf de van Speijkstraat in Oss is een dinsdag een witte hondenaanhangwagen gestolen.

INBRAAK WONING, HEESCH

Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Rubensstraat in Heesch. Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. De televisie, videorecorder en stereo-installatie werden gestolen.

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de John F. Kennedystraat in Heesch. Een raam van de woning werd opengebroken. Een nog onbekend geldbedrag werd gestolen.

DIEFSTAL AUTO, OSS

Vanaf de Gasstraat in Oss, is maandag een rode Opel Corsa 1.5YD gestolen. Het kenteken van de auto is VR-50-PY.

GORDELCONTROLE, HEESCH

Dinsdag is een autogordelcontrole gehouden op de Nistelrodeseweg in Heesch. Totaal 13 personen zijn bekeurd omdat ze geen gordel gebruikten. Verder is een 44 jarige vrouw uit Uden bekeurd. De vrouw reed met een auto over de Nistelrodeseweg in Heesch. Toen de politie bij de verkeerscontrole een stopteken aan de vrouw gaf, wist ze om de politieman heen te rijden en te ontkomen. Na een korte achtervolging kon de vrouw worden staande gehouden. De vrouw bleek met de auto te rijden terwijl haar de rijbevoegdheid was ontzegd. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 2360 '
Lees ook