Woensdag 18 Augustus

INBRAAK WONING (Oss)

Dinsdagmiddag is ingebroken in een woning aan de Diamantweg in Oss. Een deur aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. Het hele huis werd doorzocht. Enkele stukken Swarovski kristal en geld werden gestolen.

COMBIKETEL GESTOLEN (Oss)

Uit een woning aan de Merinohof in Oss is tussen maandagmiddag en dinsdagmiddag de combiketel gestolen. Een deur werd getracht met geweld open te breken, wat niet lukte. Een raam werd daarop ingeslagen waardoor men binnen kon komen.

TE VEEL GEDRONKEN (Oss)

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 23-jarige man uit Oss bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een boete van fl. 390,- en een rijverbod. De controle vond plaats op de Gasstraat in Oss.

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 41-jaar uit Haren bekeurd omdat hij te veel gedronken had, terwijl hij met een auto reed. De man bleek bijna vijf keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol te hebben geb ruikt. De man kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De man zal zich later bij de rechter moeten verantwoorden. Hij zal verder moeten deelnemen aal de cursus "Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer". Deze cursus kosten bijna fl. 600,- moeten door hem zelf betaald worden. De controle vond plaats op de Linkensweg in Oss.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, (Heeswijk Dinther)

Woensdagmorgen is een 30-jarige man uit Den Bosch gewond geraakt. In een lange flauwe bocht in de Gouverneursweg in Heeswijk Dinther raakte de man de macht over het stuur van zijn auto kwijt, waardoor hij tegen een boom reed. Door de brandweer moest hij uit de auto worden bevrijd. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

AANRIJDING MET GEWONDEN (Nistelrode)

Woensdagmorgen zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de Loosbroekseweg in Nistelrode. Op de Loosbroekseweg was een trekker met oplegger gestopt. Een bestelbusje bestuurd door een 45-jarige man uit Nistelrode bemerkte dat te laat en reed achter tegen de oplegger. Zowel de bestuurder van het busje als de 42-jarige passagiere eveneens uit Nistelrode zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. Door de brandweer werd assistentie verleend bij het schoonmaken van het wegdek.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 2384 '
Lees ook