Dinsdag 6 Juli

GEWOND BIJ AANRIJDING, OSS

Twee inwoners uit Oss zijn maandagavond omstreeks 22.50 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Rijksweg A 50 onder Oss. Beide slachtoffers zaten in een auto die op dezelfde weghelft werd geramd door een auto die bestuurd werd door een 21-jarige man uit Tilburg. Deze merkte zijn voorganger te laat op, stuurde zijn auto naar links en corrigeerde vervolgens weer naar rechts om een aanrijding met de vangrail te voorkomen. Bij deze laatste correctie reed hij tegen de zijkant van de andere auto die tengevolge daarvan op de kop in een sloot belandde. Ook het voertuig van de Tilburger kwam in de sloot terecht. Beide slachtoffers, één met rugletsel en de ander met verwondingen in het gelaat, zijn overgebracht naar het St. Annaziekenhuis in Oss.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, OSS

Een 55-jarige automobilist uit Oss heeft in de nacht van maandag op dinsdag een boete gekregen van F 390.=. Hij bleek bij controle op de Braakstraat in zijn woonplaats onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten.

AUTODIEFSTAL, NULAND

In de nacht van maandag op dinsdag is op Schotsheuvel een blauwe Mercedes E 220 personenauto ontvreemd. Hierop zit het kenteken NP-SB-84.

AUTO-INBRAKEN, OSS

In de nacht van maandag op dinsdag is in Oss op drie plaatsen ingebroken in auto's. De diefstallen vonden plaats op de Carmelietenstraat, de Condorstraat en de Imam van de Boschstraat. In twee gevallen werd een ruit vernield terwijl in de derde auto kon komen door een portierslot te vernielen. De buit bestond uit twee autoradio's, een bril en een GSM-telefoon.

VERNIELINGEN, HEESCH

In Heesch zijn de afgelopen nacht op verschillende plaatsen vernielingen aangericht aan auto's. Hierbij zijn autospiegels vernield danwel ontvreemd. De diefstallen/vernielingen vonden plaats op de Buitenpas, Paasakkers, Verdilaan, Schoonstraat, Stockhekken, Moerbosch, 't Vijfeiken, Klokbeker en Cruijsberg. De schade bedraagt enkele duizenden guldens.

BROMFIETSTER GEWOND, OSS

Dinsdagmorgen omstreeks 09.50 uur is een 17-jarig meisje uit Lith gewond geraakt bij een aanrijding op de Oostwal in Oss. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een automobilist die rechtsaf een parkeerterrein wilde oprijden. Hij zag haar kennelijk over het hoofd. Het meisje is met vermoedelijk nekletsel overgebracht naar het St. Annaziekenhuis in Oss.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 2452 '
Lees ook