Zondag 2 Mei

AANHOUDING BELEDIGING, RAVENSTEIN

De politie heeft vrijdagavond een 24-jarige inwoner van Ravenstein aangehouden. De man beledigde omstreeks 21.25 uur op de Mgr. Zwijssenstraat in zijn woonplaats twee surveillerende agenten. Nadat proces verbaal was opgemaakt, is de man weer in vrijheid gesteld.

AANHOUDING TERZAKE MISHANDELING, OSS

De politie van Oss heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 19-jarige inwoner van die plaats aangehouden in verband met een door hem gepleegde mishandeling. Zonder enige aanleiding had hij op de Burgwal een 24-jarige inwoner van Berghem enkele vuistslagen in het gezicht gegeven. Het slachtoffer liep daarbij een gezwollen gezicht op. De Verdachte is na verhoor heengezonden.

ONDER INVLOED TEGEN LANTAARNPAAL, OSS

De politie van Oss heeft het rijbewijs van een 23-jarige automobilist uit Vlijmen ingevorderd. De man botste in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Looveltlaan Oss met zijn auto tegen een lantaarnpaal. Bij onderzoek bleek de man dusdanig onder invloed van alcohol te verkeren dat hij een onmiddellijk rijverbod van zeven uren kreeg.

AANHOUDING WINKELDIEF, OSS

Zaterdagmorgen omstreeks 11.50 uur is in een supermarkt aan de Vierhoeksingel in Oss een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man liep de winkel uit met een plastic zak met pakken koffie met een waarde van bijna tweehonderd gulden. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

VENLONAAR MET MESSEN AANGEHOUDEN, OSS

Na de voetbalwedstrijd tussen Top en VVV heeft de politie een 37-jarige inwoner van Venlo aangehouden. Op het moment dat een de supportersbus wegreed opende hij een mes. De politie liet de bus stoppen en hield de man aan. Deze bleek nóg een tweede mes bij zich te hebben. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt. Voor, tijdens en na de wedstrijd deden zich verder geen bijzonderheden voor.

MOTORRIJDER GEWOND, MAREN KESSEL

Een 28-jarige motorrijder uit Veghel is zaterdagavond omstreeks 19.40 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Provincialeweg onder Maren Kessel. De man reed over een bierflesje dat op de weg lag, sloeg over de kop en belandde met zijn motor onder aan de dijk. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het Carolusziekenhuis in Veghel.

AUTOINBRAAK, HEESCH

Op de Dr. Saal van Zwanenberglaan is zaterdagavond een autoradio ontvreemd. Men kwam de auto binnen door een portierslot te forceren.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 2490 '
Lees ook