Woensdag 25 Augustus

MAN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING (Oss)

Dinsdagavond werd politieassistentie verzocht in een woning aan de Meierij in Oss. Bij de assistentie werd een van de politiemensen door een van de partijen op een zodanige wijze beledigd, dat de man, 36-jaarr en afkomstig uit Oss, werd aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK AUTO (Ravenstein)

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Monseigneur Borretlaan in Ravenstein. Van de auto werd een portier opengebroken. De autoradio-cdspeler, een aantal cd's de hoedenplank met de daarin gemonteerde boxen en een radiografisch bestuurbare auto werden gestolen.

AFVALCONTAINERS IN BRAND GESTOKEN (Oss)

In de nacht van dinsdag op woensdag hebben onbekenden een aantal reeds buitenstaande grijze afvalcontainers in brand gestoken in de Gogelstraat in Oss. Door de brandweer zijn de containers geblust.

TE VEEL GEDRONKEN (Oss)

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 27-jarige man uit Rotterdam bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man had ongeveer vier keer zoveel alcohol gebruikt als maximaal is toegestaan. De man kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Later zal hij zich bij de rechter moeten verantwoorden. De controle vond plaats op de Bram van den Berghstraat in Oss.

INBRAAK IN KERK (Heesch)

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een kerk aan de Kerkstraat in Heesch. Een deur van de kerk werd opengebroken. Binnen werden enkele vernielingen aangericht. In de kerk heeft men geprobeerd een kluis open te breken wat niet is gelukt. Zover bekend is er niets gestolen.

MOTORGESTOLEN UIT GARAGE (Oss)

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een garage bij een woning aan de Schaepmanlaan in Oss. De deur van de garage werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. Uit de garage werd een zwarte Harley Davidson FXR super glide motorfiets gestolen. Het kenteken van de motor is ML-23-BL.

LAPTOP COMPUTER GESTOLEN UIT AUTO (Ravenstein)

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de van Hoogstratenweg in Ravenstein. Een portier van de auto werd opengebroken. Een laptop computer werd uit de auto gestolen.

INBRAAK WINKEL (Heesch)

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een winkel aan de John F. Kennedystraat in Heesch. Vanuit de winkel werden drie Giant mountainbikes en de kassa gestolen.

Deel: ' Politiebericht Maasland - 2576 '
Lees ook